Malatya'da bütün ihaleler canlı yayınlanacak!

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, yönetime geldiklerinde şeffaf olacaklarını belirterek İhale Tv açacaklarını ve bütün ihaleleri canlı olarak vatandaşlarla paylaşacaklarını söyledi.

Malatya'da bütün ihaleler canlı yayınlanacak!

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, ‘Büyük Dönüşüm Başlıyor’ başlığı ile Malatya için hazırladığı projeleri kamuoyuna açıkladı. Seçilmeleri halinde belediyeyi şeffaf olarak yöneteceklerini kaydeden Er, bütün ihaleleri canlı olarak vatandaşlarla paylaşacaklarını söyledi.

Malatya'da bütün ihaleler canlı yayınlanacak!

Seçildikten sonra vatandaşların çetele tutmalarını isteyen Er, “Bizi seçerseniz, belediye başkanı olursak uygulamalarımızı da göreceksiniz ve şunu özellikle söylüyorum; geldiğimizde çetelenizi tutun. Bunları bunları söyledi. Neleri yaptık? Neleri yapamadık? Beş yılın sonunda Biz inşallah sizlere hesap vereceğiz. Her alanda hesap vereceğiz” dedi.

Malatya'da bütün ihaleler canlı yayınlanacak!

Seçildikten sonra İhale TV kuracaklarını vurgulayan Er, şunları aktardı: “Hayatımızın, yönetimimizin her alanı şeffaf olacak Allah'ın izniyle. Bakın geçmişte de uygulamalarımızı yaptık, gene de yapacağız. Ben bir İhale TV kuracağım. İhale TV’de bütün ihaleler canlı olarak yayınlanacak. Sadece bu değil. Doğrudan alımlar dahi bu kalem aldık. Kim en düşük fiyatı vermiş, hangi rakamı almışız? Bunları yayınlayacağız. Hiç kimsenin aklında en ufak şey kalmayacak Allah'ın izniyle. Yani şeffaf hesap verilebilir, adil bir belediye yönetimi sergileyeceğiz. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız, ilçe belediye başkanlarımız da aynı yapıdalar.”