Malatya'da Bir Kişi Elektrik Akımından Öldü! Kabloları İzinsiz Kesmiş!

Malatya'da elektrik akımına kapılıp vefat eden kişinin kabloları izinsiz kestiği iddia edildi.  

Malatya'da Bir Kişi Elektrik Akımından Öldü! Kabloları İzinsiz Kesmiş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden şahsın ardından, FIRAT EDAŞ tarafından bir açıklama yapıldı. Şirketten yapılan açıklamada, yapılan ilk incelemede, olayın yaşandığı yerde, elektrik akımına kapılan kişinin izinsiz ve kontrolsüz bir şekilde elektrik kablolarını kestiği tespit edildiği belirtildi. 
Sabah saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bölgede bulunan aydınlatma direğinde akıma kapıldığı değerlendirilen şahsın cenazesi olay yerindeki incelemelerinin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. FIRAT Elektrik tarafından yapılan açıklamada, “30.07.2024 tarihinde, hizmet bölgemiz içerisinde yer alan Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey mahallesinde meydana gelen elim olayı büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
Olayın yaşandığı bölgede yapılan ilk incelemelerde; elektrik akımına kapılan kişinin izinsiz ve kontrolsüz şekilde kabloları kestiği tespit edilmiştir.
Olayla ilgili savcılık ve emniyet birimleri soruşturması titizlikle sürdürülmektedir. Bu elim vakanın açıklığa kavuşması için soruşturma sürecinde yetkili mercilerle tam bir iş birliği içerisinde çalışmaya ve yasal süreçlerin suhuletle tamamlanması için ilgili kamu kurumlarına tüm desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz.”