Malatya'da bir belediye tatili kaldırdı

Yeşilyurt Belediye Meclisinin Ocak ayı ilk toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleştirildi.  Gündem maddeleri arasında bulunan meclisin 2024  yılı tatil sürecinin belirlenmesine dair madde kapsamında Yeşilyurt Belediye Meclisinin 2024 yılı içerisinde tatil yapmaması kararlaştırıldı.

Malatya'da bir belediye tatili kaldırdı

Yeşilyurt Belediye Meclisinin Ocak ayı ilk toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Gedik Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında bulunan "Meclisin 2024 yılında bir ay tatil yapıp yapmayacağı" başlıklı madde kapsamında Yeşilyurt Belediye Meclisinin 2024 yılında tatil yapmaması kararlaştırıldı. 

Malatya'da bir belediye tatil'i kaldırdı

"Meclisin 2024 yılında bir ay tatil yapıp yapmayacağı" başlıklı madde;

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereği "Belediye Meclisi, her yıl için bir ay tatil kararı alabilir" denilmektedir. Bu nedenle Belediyemiz Meclisinin 2024 yılı içerisinde bir ay tatile girip girmeyeceği konusunun Mecliste görüşülerek karara bağlanması hususu arz ederim"