Malatya'da başkan ve temizlik işçileri arasında samimi diyalog Sen durabilirsin ama biz duramayız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, iftar sonrası karşılaştığı temizlik işçilerinin samimiyeti ve görev bilinci karşısında duygulandı.

Malatya'da başkan ve temizlik işçileri arasında samimi diyalog Sen durabilirsin ama biz duramayız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, iftar sonrası yaşadığı anlamlı bir anıyı takipçileriyle paylaştı. Taşkın, aracını park etmek üzereyken karşılaştığı belediye temizlik işçilerinin, "Hemşehrim sen durabilirsin ama biz duramayız" şeklindeki samimi yanıtından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Taşkın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "İftar sonrası arabayı park etmek üzereyken sahada çalışan mesai arkadaşlarımıza, arabayla burada durabilir miyiz sorusu üzerine aldığımız cevabı sizlerle paylaşma gereği duyduk. Mesai arkadaşlarımız, hemşehrim sen durabilirsin ama biz duramayız diye yanıt verince, içimiz ısındı. Akabinde aracımızdan indik, arkadaşlarımız ilk başta tanımadıklarını ve bizi görünce çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Günün anısına da bu kareyi çektik."

Temizlik işçilerinin görevlerine olan bağlılığı ve samimiyetinden etkilenen Başkan Taşkın, "Gece gündüz demeden Battalgazi’mizin dört bir yanını tertemiz etmek için büyük gayret sarf eden, işini aşkla yapan, dur durak bilmeyen mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum" diyerek çalışanlarına övgüde bulundu.