Malatya'da Altın Topraklar Müzayedede!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya'da biri Battalgazi'de, 218'i de Doğanşehir'de olmak üzere toplam 219 arsayı 2 Mayıs 2024 tarihinde müzayedeyle satışa sunacak.

Malatya'da Altın Topraklar Müzayedede!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bir, Doğanşehir ilçesinde 218 adet arsayı satışa çıkardı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Tarafından 02.05.2024 tarihinde Malatya’da Battalgazi ve Doğanşehir ilçelerinde toplam 219 Arsa müzayedesi düzenlenecektir” denildi.

Malatya'da Kaçırılmayacak Arsa Satışı 219 Arsa Yeni Sahiplerini Bekliyor!

Müzayedede satılacak arsalardan 1 tanesi Battalgazi'nin Yıldıztepe semtinde, diğerleri ise Doğanşehir'in Güzel Mahallesi'nde yer alıyor. Doğanşehir'deki arsaların büyüklükleri ortalama 700 metrekare iken, muhammen bedelleri 590 bin TL ile 850 bin TL arasında değişiyor. Battalgazi'deki arsanın büyüklüğü ise 775 metrekare ve muhammen bedeli 2 milyon 60 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Müzayede, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2 Mayıs 2024 tarihinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Müzayedeye internet üzerinden de katılmak mümkün olup, www.emlakmuzayede.com.tr adresinden detaylı bilgi alınabilir.