Malatya'da alt geçitler kazaya davetiye çıkarıyor

Malatya'da çevreyolu üzerinde bulunan ve 2008 yılında açılan alt geçitlerdeki ışıklandırmanın yetersiz olması kazalara davetiye çıkarıyor. Vatandaşlar bir an önce geçitlerin ışıklandırılmasını istiyor.

Malatya'da alt geçitler kazaya davetiye çıkarıyor

Malatya'nın Battalgazi İlçesinde bulunan alt geçitler kazaya davetiye çıkarıyor. Malatya merkezde bulunan alt geçitlerdeki yetersiz ışıklandırma gün içinde ışık farkı oluşturarak sürücülerde geçici körlük oluşturuyor.  Kısa süreli görme kaybı yaşayan sürücüler durumdan şikayetçi olurken bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyorlar. Malatya'da araç sürücüsü olan Yasin Çiğdem, 'Işık farkı körlük yapıyor. Bu işin çözülmesi gerekiyor. İlla birilerinin ölmesi mi gerekiyor?' dedi.

İlla birilerinin ölmesi mi gerekiyor?

Alt geçidi düzenli olarak kullandığını belirten Çiğdem, "Yıllar oldu burayı yapalı hala ışıklandırma yok. Üstte boşluk var diye aydınlık sanıyorlar. Bir karanlık bir aydınlık komple kör bırakıyorlar bizi. Geceleri sorun olmuyor ama gündüzleri buradan geçmek mesele. Birde göz sorunu olan bir sürücü tamamen sıkıntı. Herkesin canını tehlikeye atıyorlar. Belediyenin bu işe el atması gerekir. İlla birilerinin ölmesi mi gerekiyor?" ifadelerini kullandı. 
 

Malatya'da alt geçitler kazaya davetiye çıkarıyor