Malatya'da 730 aileye yardım yapıldı

Umut Kervanı, Malatya'da Temmuz ve Ağustos aylarında 732 bin TL'lik yardımda bulundu.

Malatya'da 730 aileye yardım yapıldı

Umut Kervanı Derneği, yayınladığı Temmuz ve Ağustos ayları Faaliyet Rapor'unda 732 bin 750 TL tutarında gıda ve giyim yardımında bulunduklarını duyurdu. Toplamda 730 aileye yardımda bulunan dernek 15 adet adak kurbanı keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. 

Malatya Umut Kervanı Derneği, Temmuz-Ağustos 2023 Faaliyet Raporu;

Bismillahirrahmanirrahim,

Malatya Umut Kervanı Derneği olarak Temmuz – Ağustos 2023 arası iki aylık dönemde  deprem bölgesi  Malatya ilimizde toplam 730 aileye hayırseverlerin bağışlarıyla  732.750,00 TL değerinde  gıda  ve giyim yardımında bulunduk.
Ayrıca hayırseverlerin bağışladığı 15 adet sadaka, akika ve adak kurbanlarını aldığımız vekalet ile İslami kurallar dairesinde kesimini gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık.
Allah derneğimize bağışta bulunan hayır sahiplerinden razı olsun.
Daha çok muhtaç aileye umut olabilmemiz için hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz.
Rabbimiz Kuran-ı  Kerimde şöyle buyuruyor;
Bakara Suresi, 215. ayet: Sana neyi infak edeceklerini sorarlar. De ki: "Hayır olarak infak edeceğiniz şey, anne-babaya, yakınlara, yetimlere, yoksullara ve yolda kalmışadır. Hayır olarak her ne yaparsanız, Allah onu şüphesiz bilir."

Hayırsverler bağış için derneğimize ait 05537030924 nolu telefondan bizlere ulaşarak yapacakları bağış ve yardımlar hakkında  bilgi alabilirler.
Teşekkürler.