Malatya'da 19 Dönümlük O Alana Çarşı Projesi İnşa Edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ ve Doğanşehir'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Ölmeztoprak, depremin izlerini silmekte kararlı olduklarını söyledi.

Malatya'da 19 Dönümlük O Alana Çarşı Projesi İnşa Edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ ve Doğanşehir’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek temaslarda bulundu. Ziyaretleri sırasında, depremin izlerini silme kararlılığını vurgulayan Milletvekili Ölmeztoprak, Akçadağ’da inşa edilecek yeni çarşı projesi hakkında önemli bilgiler verdi.

Yeni çarşı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 19 dönümlük bir alan üzerinde inşa edilecek. Milletvekili Ölmeztoprak, “Yeni çarşı projesinin ilk bölümünde sona gelindi. Akçadağ’ımız yeni bir yüze kavuşacak. Malatya'mızda depremin izlerini silene kadar durmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Akçadağ’da yapımı tamamlanan 310 konutun teslimatının gerçekleştirildiğini belirten Ölmeztoprak, ikinci etapta inşa edilmesi planlanan 407 konut için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Ayrıca, Doğanşehir’de de toplam 2 bin 927 kalıcı konut için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Milletvekili, “Doğanşehir’in daha güzel bir şekilde inşa edileceğini ve tarımsal sulama konularındaki sorunları yakından takip ettiğimizi” de sözlerine ekledi. Malatya’nın geleceği için el birliğiyle çalışacaklarını vurguladı.