Malatya'da 185. Yıl Coşkusu!

Malatya Park AVM'de düzenlenen etkinliklerle Jandarma Teşkilatı'nın 185. kuruluş yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Etkinlikte sergilenen son teknoloji teçhizatlar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Malatya'da 185. Yıl Coşkusu!

Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 185. yıldönümü, Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından halka açık olarak düzenlenen etkinlikte, vatandaşlar Jandarma Teşkilatı’nın kullandığı son teknoloji teçhizatları yakından inceleme fırsatı buldu.

Vali Ersin Yazıcı, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, İl Jandarma Komutanı Ercan Altın ve diğer il protokol üyelerinin katılımıyla 185. yıl etkinliklerinin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan protokol üyeleri, Jandarma Teşkilatı’nın ülkenin güvenliğinin sağlanmasındaki önemli rolüne vurgu yaptılar.

Malatya Park AVM’de kurulan tanıtıcı stant ve fotoğraf sergisi, gün boyu ziyaretçilere açık kaldı. Vatandaşlar, sergide Jandarma Teşkilatı’nın tarihsel gelişimini ve modern donanımlarını görme fırsatı bulurken, sergiye olan ilgi oldukça yoğundu.