Malatya Çevreyolu Trafiğe Kapatılacak..!

Çevreyolu yenileme çalışmaları kapsamında, İstasyon Kavşağı 7-10 Ağustos tarihleri arasında 4 gün süreyle kontrollü olarak trafiğe kapatılacak.

Malatya Çevreyolu Trafiğe Kapatılacak..!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya'da çevreyolu yenileme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında İstasyon Kavşağı'nda asfalt serim çalışmaları başladı. 7-8-9-10 Ağustos tarihleri arasında sürecek olan çalışmalar nedeniyle İstasyon Kavşağı 4 gün boyunca kontrollü olarak trafiğe kapatılacak.

Çalışma Alanı ve Etaplar

Çalışmalar, Çöşnük Kavşağı sonrası, Battalgazi Alt Geçidi girişi ile Beylerderesi Viyadüğü arasındaki yaklaşık 13 kilometrelik bölümde gerçekleştirilecek. Vatandaşların mağdur olmaması için işlemler etaplar halinde yürütülecek. Bu nedenle sürücülerden, belirlenen tarihlerde alternatif güzergâhları kullanmaları isteniyor.

Ulaşım Alternatifleri ve Bilgilendirme

Çalışmaların tamamlanmasının ardından diğer etapların ve ulaşım alternatiflerinin planlanması kamuoyuyla paylaşılacak. Çalışmalar sırasında gösterilen sabır ve anlayış için vatandaşlara teşekkür eden yetkililer, ilerleyen günlerde detaylı bilgilendirme yapılacağını belirtti.

Vatandaşlardan Duyarlılık Bekleniyor

Yetkililer, asfalt serim çalışmaları sırasında vatandaşların dikkatli olmalarını ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için gerekli önlemleri almalarını tavsiye etti. Çalışma alanında hız limitlerine uyulması ve işaret ve işaretçilere dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.