Malatya Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nde vahim iddia! Müdür depremzedeyi odadan kovdu!

Malatya'da 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan bazı vatandaşlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'ne giderek yerinde dönüşüm için bilgi almak istedi. Depremzedeler, yetkililerin kendilerine yardımcı olmak yerine azarlayarak, odadan kovduğunu iddiasında bulundular.

Malatya Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nde vahim iddia! Müdür depremzedeyi odadan kovdu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya'da 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan bazı vatandaşlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'ne giderek yerinde dönüşüm için bilgi almak istedi. Yetkililer tarafından azar işittiklerini iddia eden vatandaşlar, yetkililerden kolaylık sağlanmasını talep etti. 

Depremzede vatandaşlar, yerinde dönüşüm için hazırladıkları evrakları kontrol için gittiklerinde Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünde görevli şube müdürü tarafından odadan kovulduklarını iddia etti. Bir depremzede, "Bilgi almak için gittiğim il müdürlüğünde istenmeyen bir hadiseyle karşılaştım. Depremden etkilenmiş ve zor zamanlar geçiren depremzedelere kolaylık sağlanmasını yetkililerden talep ediyorum. Yaşanan zor süreçte bakanlığın vatandaşlara yardımcı olunması konusunda verilen talimat yetkililerden tarafından uygulanmadığını belirterek depremden etkilenmiş zor durumda olan insanların bu tür muameleyle karşılaşmamasını yetkililerden talep ediyorum" dedi.