Malatya Aytaç'ı istiyor

Galatasaray'a büyük umutlarla gelen Aytaç Kara için Adana Demirspor ve Malatyaspor devreye girdi.

Malatya Aytaç'ı istiyor

Devre arasında kadrosuna takviye yapmayı planlayan Altay, flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Yeni Asır’da yer alan habere göre, Siyah-beyazlıların, kendi bünyesinden yetişen ve sezon başında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olan Aytaç Kara'yı kadrosuna katmaya hazırlandığı öne sürüldü. Dönemin başkanı Mustafa Cengiz tarafından Fatih Terim'in onayıyla transfer edilen Aytaç, Aslan'ın 21 kişilik kadrosuna giremezken Ocak ayında yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Kiralık da gelebilir

Düzenli forma giyebilmek isteyen oyuncunun, ocak ayında gelecek teklife göre kiralık ya da bonservisiyle ayrılabileceği iddia edilirken teknik direktör Mustafa Denizli'nin oyuncuyu kadrosunda görmek istediği gelen haberler arasında.

A. Demir ve Malatya da takipte

Altay'ın yeniden renklerine bağlamak için uğraş verdiği Aytaç Kara için iki Süper Lig takımının daha devrede olduğu ileri sürüldü. Tecrübeli orta saha oyuncusunun Adana Demirspor ve Yeni Malatyaspor'un da transfer listesinde olduğu bildirilirken transferde hangi takımın mutlu sona ulaşacağı merak konusu oldu. Aytaç Kara bu sezon ligde şans bulmakta zorlansa da Avrupa'da şu ana dek 6 maçta toplam 262 dakika süre aldı.