Lezzetli ve Lokum Kıvamında Dana Kavurma Tarifi...
Kurban Bayramı'nın vazgeçilmezi olan kavurma, doğru tekniklerle yapıldığında tam bir lezzet şölenine dönüşüyor. İşte ağızda dağılan, yumuşacık kavurma tarifi ve püf noktaları.
Etin Dinlendirilmesi:
Kurban kavurmasını dana etinden yapıyorsanız, etin yumuşak olması için bir gün buzdolabında dinlendirilmiş olması önerilir. Bu yöntemle et daha kolay pişer ve istenen yumuşaklık elde edilir.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Malatya Net Haber arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.
Çerez Bildirimi
Sitemizde, daha yüksek bir kullanıcı deneyimi sunmak ve deneyimlerinizi kişiselleştirmek amacıyla, Gizlilik Politikası, Çerez Politikası ve KVKK Aydınlatma Metni sayfalarında belirtilen maddelerle sınırlı olmak üzere ve ilgili yasal düzenlemeler çerçevesinde çerezler kullanıyoruz.