Kumbarasını Filistinliler İçin Bozdu!

İsrail'in aylardır havadan ve karadan bombaladığı Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere destek amacıyla Malatya KADEM hayır çarşısı kurdu. Hayır çarşısında alışveriş yapan küçük Muhammed Emin Karaduman, Gazze'deki kardeşleri için kumbarasını bozarak kampanyaya katkıda bulundu.

Kumbarasını Filistinliler İçin Bozdu!

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Malatya İl Temsilciliği Gazze'de zulme uğrayan kardeşlerini unutmadı. Türkiye genelinde "Gazze'ye Kardeş Payı" kampanyası başlatan KADEM, hayır çarşısından elde edilecek geliri Gazze'ye bağışlayacak. 

Kumbarasını Filistinliler İçin Bozdu!

Malatya Park Alışveriş Merkezi önünde açılan hayır çarsında çeşitli gıda ve el sanatları ürünlerinden elde edilecek gelir İsrail'in 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda çocuk ve kadın olmak üzere binlerde kişinin kaybettiği Gazze'ye ulaştırılacak. Hayır Çarsınıdaki kermese gelen 8 yaşındaki Muhammed Emin Karaduman, Gazze'deki kardeşleri için kumbarasını bozduğunu ve o paralarla yapacağı alışveriş kardeşlerine ulaşacağı için mutlu olduğunu söyledi. 

Kumbarasını Filistinliler İçin Bozdu!

KADEM İl Temsilcisi Saliha Sırma ise KADEM olarak 55 ilde eş zamanlı yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, toplanan yardım ve bağış paralarının ortak iban üzerinden Gazze'ye ulaşacağını ifade etti.