Koç Holding'ten Malatya'daki üniversiteye destek!

Koç Holding A.Ş., Umut Kent konteyner yaşam alanındaki depremzede vatandaşları ziyaretinin ardından Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ni de ziyaret etti. Ziyarette, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü'ne piyano ve müzik ekipmanlarının temini ile Umut Kent'te depremzede ailelere ve çocuklara yönelik müzik dinletileri, sanat atölyeleri ve sanat terapisi faaliyetleri için iş birliği protokolü imzalandı.

Koç Holding'ten Malatya'daki üniversiteye destek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koç Holding A.Ş., 5 Şubat 2024 tarihinde Malatya'da yaptırdığı Umut Kent konteyner yaşam alanındaki depremzede vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretin ardından Koç Holding yetkilileri Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ni de ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ve Koç Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Dr. Fatih Kemal Ebiçlioğlu arasında yapılan görüşme sonrası yapılan yazılı açıklamada; 

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü'nün ihtiyaç duyduğu piyanolar ve müzik ekipmanlarının temini konusu görüşüldü. Umut Kent konteyner yaşam alanında barınan depremzede ailelere ve çocuklarına yönelik müzik dinletileri, sanat atölyeleri ile sanat terapi faaliyetlerinin gerçekleştirilmesine yönelik iş birliği konuları da ele alındı.

Koç Holding'ten Malatya'daki üniversiteye destek!

Görüşmelerin ardından: Üniversitenin Müzik Bölümü’nde ihtiyaç duyulan ekipmanlarının teminine ilişkin bağışların, Arçelik A.Ş. ve Arçelik Pazarlama A.Ş. aracılığıyla, Arçelik’in tedarikçileri tarafından gerçekleştirilmesine, Umut Kent konteyner yaşam alanındaki depremzede vatandaşlarımız için Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından Umut Kent konteyner yaşam alanında barınan depremzede ailelere ve çocuklarına yönelik müzik dinletileri, tiyatro gösterileri ve sanat atölyeleri ile sanat terapi faaliyetleri düzenlenerek sanatsal etkinlik desteğinin sağlanmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi Müzik Bölümü'nün ihtiyaç duyduğu ekipmanlar karşılanacak ve Umut Kent'teki depremzede vatandaşlar için sanatsal etkinlikler düzenlenerek moral ve motivasyonlarının artırılması sağlanacak.