Kiraz mazbatasını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığına seçilen Enver Kiraz, yeni yönetim ile birlikte mazbatasını alarak göreve başladı. Kiraz, 'Malatya'da yaşayan herkesi kapsayan bir yönetim anlayışıyla Malatyalılara hizmet edeceğiz' dedi.

Kiraz mazbatasını aldı

Geçtiğimiz Cumartesi gerçekleştirilen CHP Malatya 37'inci İl Kongresinde yeniden İl Başkanlığına seçilen Enver Kiraz yeni yönetim ile birlikte Malatya Adliyesine gelerek mazbatasını aldı. Mazbata sonrası adliye binası önünde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Kiraz, il yönetimi olarak yeni görevlerine başladıklarını anımsatarak, . Ben öncelikle bana İl Başkanlığı görevini yeniden layık gören, arkadaşlarıma il yönetimi, il disiplin kurulu ve kurultay delegeliği gibi önemli görevleri layık gören partimizin delegelerine ve partimize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte, Malatya’da parti içi tartışmalar son bulmuştur. Bundan sonra dışa yönelik bir çalışma ve mücadele içerisinde olacağız. İl Yönetim ve İl Disiplin Kurulumuzda; yeni, genç ve mesleklerinde başarılı birçok arkadaşımızla, partimizin Belediye Başkan Adayı olarak yarışmış ve geçmişte partimize hizmet etmiş birçok tecrübeli arkadaşımız var. Yani gençlerle tecrübeyi birleştirdiğimiz, bütün Malatya’nın renklerini kapsayan bir örgüt yapısını oluşturduk. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin şu gördüğünüz örgüt yapısı neyse Malatya da odur. Tüm Malatya’ya hitap eden, Malatya’nın tüm ilçelerini, tüm renklerini, Malatya’da yaşayan herkesi kapsayan bir yönetim anlayışıyla Malatyalılara hizmet edeceğiz. Tabi sıkıntılı, zor bir süreçten geçiyoruz. Ekonomide önemli sıkıntıların yaşandığı bir dönemde, dış politikada yapılan yanlışlar nedeniyle gelen şehit haberleri, deprem gibi nedenlerle Malatya’da da sıkıntıların arttığını her geçen gün daha fazla hissediyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki dönemde hep birlikte önemli bir mücadele vereceğiz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun liderliğine inanıyoruz

Kiraz, CHP büyük kurultayının 28-29 Mart tarihinde gerçekleşeceğini hatırlatarak, "Mazbatayı aldığımız bugün şunu ilan ediyoruz; başta Genel Başkan Yardımcımız ve Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’nın yanında olacağız. Partimize bir ivme kazandıran ve 31 Mart- 23 Haziran İstanbul seçimlerinde partimizin yerel iktidarı altındaki en büyük imza sahibi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğine de inandığımızı ifade etmek istiyoruz. Kurultayımızda da parti içi tartışmaları bir kenara bırakıp iktidara yürünen yolda hepimiz katkı sunmaya devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.