Kiraz görevi devretti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığı'nda görev teslim töreni gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adaylığı için CHP Malatya İl Başkanlığı görevinden istifa eden Enver Kiraz, il başkanlığı görevini Barış Yıldız'a devretti.

Kiraz görevi devretti

Milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevinden istifa eden Enver Kiraz, CHP Malatya İl Başkanlığı görevine atanan Barış Yıldız’a görevi teslim etti. Devir teslim töreninde ilk olarak konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, partinin her kademesinde hizmet ettiğini belirterek, “Bu görevi devretmek için buradayım. Biz CHP'ye gönülden bağlıyız. Biz bu ülkenin değerlerine gönülden bağlı olan insanlarız. Biz Malatya'ya gönülden bağlı olan insanlarız. Bu gün çok mutluyum, gururluyum. Çünkü gerçekten emaneti sağlam ele bıraktığımı yürekten inanıyorum" dedi.  CHP İl Başkanlığına atanan Barış Yıldız ise, yaptığı konuşmada, 2011 yılından beri parti içerisinde çeşitli faaliyetlerde ve çalışmalarda bulunduğunu söyledi. Barış, "Partimizde gençlik kolları başkanlığı yapmış, il yöneticiliği yapmış yıllarca partisine emek verdikten sonra il başkanı olmuş partimizin neferi Enver Kiraz bugün görevi; Partimizde gençlik kolları başkanlığı yapmış, il yöneticiliği yapmış, 20 yaşından beri 17 yıldır partimizde görev almış bu partinin neferi Barış Yıldız kardeşine, yol arkadaşına devir ediyor. Bu açıdan bu devir teslim sadece Malatya için değil tüm Türkiye'de partimize emek verenlerin önemsediği ve alkışladığı bir devir teslimdir" diye konuştu.

Mücadeleyi kazanacağız

Barış, görevini sorumluluk bilincinde yapacağını, kendinden emin yüreğini ortaya koyacak bir il başkanı olacağını belirterek, "Partimize gönül bağı olanlar seçmenlerimiz, partimize ilk defa oy verecekler bilsinler; Herkesle kucaklaşmaya hazır, Partimizi herkesin partisi yapmakta iddialı, Malatya'nın her derdine dertlenecek, Hepimizin iktidarı için herkesle çalışacak, herkese çalışma fırsatı verecek bir başkan olacağım. Kapı kapı gezecek heyecanı taşıyanlar ile öbek öbek örgütlü bir mücadele başlatacağız ve kazanacağız. Hepimizin iktidarı için hep birlikte mücadele edelim. Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapalım. Mecliste çoğunluk için daha fazla vekili Ankara'ya gönderelim. Mücadele için ayağa kalkalım mücadeleye ses verelim, emek verelim. Sonunda biliyorum inanıyorum kazanacağız" ifadelerini kullandı.