Keskin'den Cevdet Özyalın'a Hayırlı Olsun Ziyareti

MESOB Başkanı Şevket Keskin, S.S. Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığına seçilen Cevdet Özyalın ve yönetimini ziyaret ederek tebrik etti. Ziyaret sırasında esnafların sorunları ve çözüm yolları da değerlendirildi.

Keskin'den Cevdet Özyalın'a Hayırlı Olsun Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, S.S. Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığına seçilen Cevdet Özyalın ve yönetimini ziyaret etti. Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Özyalın ve ekibini son yapılan genel kurulda kazandıkları seçimden dolayı tebrik etti.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Keskin, “Cevdet Özyalın ile MESOB’da uzun yıllar birlikte çalıştık. Burada da esnafımıza en iyi hizmeti vereceğine gönülden inanıyorum. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını çözmek için el birliğiyle çalışacağız” dedi. Ayrıca, 6 Şubat depremlerinin ardından sanayi sitesindeki esnafların taleplerini her ortamda ilgili kurum ve yöneticilere ilettiklerini vurguladı.

Cevdet Özyalın ise, “Esnafımızın büyük çoğunluğu ile göreve geldik. Esnafımızın taleplerini çözmek için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Bize destek veren esnaflarımıza ve ziyaret eden MESOB Başkanımız Şevket Keskin’e, Ali Evren ve Orhan Özbek’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında, esnafın karşılaştığı sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik yapılacak çalışmalar da ele alındı.