Kendilerini unutup yardıma koştular

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki  muhtarlarla bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu, 6 Şubatta meydana gelen depremlerde, itfaiyecilerin, kendi ailelerini  unutup depremzedelere yardım ettiklerini söyledi.

Kendilerini unutup yardıma koştular

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu, Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ve yönetiminin daveti üzerine muhtarlarla buluştu. İtfaiyecilerin 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde, herkesin yardımına koştuğunu vurgulayan Katipoğlu, itfaiyecilerin  her an göreve hazır olduklarını söyledi. Malatya'da 19 istasyonda görev yapan itfaiyecilerin, hızlı bir şekilde göreve hazırlandıklarını ifade eden Katipoğlu, yaşanan depremlerde itfaiyecilerin  kendilerini unutup, depremzedelerin yardımına koştuğunu dile getirdi.

Görevimizi en iyi şekilde yapmakla mükellefiz

İtfaiyecilerin hayatın her alanında olduğunu, kendilerine ihtiyacı olan tüm canlıların yardımına koşan bir teşkilat olduğunu söyleyen Katipoğlu," Yaşanan depremde itfaiyeciler, kendilerinin de depremzede olduğunu unutarak insanlara yardıma koştu. İkinci depremde dört ayrı ekip enkaz altında kaldı ve çok şükür sağ ve sağlıklılar.Bizler insanlık ve şehrimiz başta olmak üzere görevimizi en iyi şekilde yapmakla mükellefiz" dedi.