Kayseri ile 10. randevu

Spor Toto Süper Lig'de 37. haftanın perdesi bugün Yukatel Kayserispor - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçıyla açılacak. Yeni Malatyaspor ile Kayserispor Süper Lig tarihinde 10. kez karşılaşacak. Kadir Has Şehir Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. Karşılaşma, beIN SPORTS HD2'den canlı olarak yayınlanacak.

Kayseri ile 10. randevu

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig'in 37. Haftasında bugün deplasmanda Yukatel Kayserispor’a konuk olacak. Kadir Has Şehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Mehmet Salih Mazlum ve Furkan Ürün yapacak. Karşılaşmada, Oğuzhan Aksu dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşma beIN SPORTS HD2'den canlı olarak yayınlanacak.

YMS taraftarını sevindirmek istiyor

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'u Ziraat Türkiye Kupası'ndan eleyerek finale çıkan Yukatel Kayserispor ekibinde moraller yerinde. Hikmet Karaman'ın öğrencileri Malatya maçıyla bu sezon son kez taraftarının karşısına çıkacak. Ligden düşmesi çok önceden kesinleşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise son iki haftayı galibiyetle kapatarak taraftarını sevindirmek istiyor. Bu maç öncesi Kayseri ekibinin 44, Malatya temsilcisinin ise 20 puanı bulunuyor.