Kayalıklarda Mahsur Kalan Kedi Kurtarıldı

Hakkari'de 250 metre yüksekliğindeki kayalıklarda 2 gündür mahsur kalan kedi, duyarlı bir vatandaş tarafından kurtarıldı. Şükrü Erik isimli vatandaş, kendi güvenliğini tehlikeye atarak kediyi kurtardı.

Kayalıklarda Mahsur Kalan Kedi Kurtarıldı

Hakkari’nin Yeni Mahalle Berçelan yolu üzerindeki 250 metre yükseklikteki dik kayalıklarda 2 gündür mahsur kalan bir kedi, duyarlı bir vatandaş sayesinde kurtarıldı. Kedinin kayalıklarda mahsur kaldığını fark eden Şükrü Erik isimli vatandaş, vakit kaybetmeden harekete geçti.

Daha önce Malatya’da meydana gelen depremde gönüllü olarak görev alan ve tecrübesi bulunan Şükrü Erik, gerekli güvenlik önlemlerini alarak kayalıklara tırmanmaya başladı. Uzun süren uğraşlar sonucunda 250 metre yükseklikteki kayalıkların zirvesine ulaşan Erik, mahsur kalan kediye ulaştı ve kediyi güvenli bir şekilde kurtardı. Kurtarılan kedi daha sonra mahalle arasına kaçarak gözden kayboldu.

Hakkarili vatandaşın bu duyarlılığı mahalle sakinlerinden büyük takdir toplarken, Şükrü Erik ise kediyi kurtardığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. "Hayvanların da bir canı var, onları korumak bizim insanlık görevimiz," diyen Erik, benzer durumlarda herkesin duyarlı olmasını gerektiğini belirtti.