Kayabaşı, Şahintepe Veli Baba Cemevi'ni Ziyaret Etti

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, Şahintepe Veli Baba Cemevi'ni ziyaret ederek, yeni başkan Ahmet Uğur ve yönetimine başarı dileklerini iletti. Ziyarette toplumsal dayanışmanın önemi vurgulandı.

Kayabaşı, Şahintepe Veli Baba Cemevi'ni Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, Şahintepe Veli Baba Cemevi ve Karacaören Derneği’nde gerçekleştirilen görev değişiminin ardından yeni başkan Ahmet Uğur ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette CHP İl Başkan Yardımcısı Murat Bakır, ilçe yöneticileri Meryem Berk, Servet İskender, Gökay Ölmez, Gençlik Kolları Başkanı Berkin Servi ve mahalle başkanı Hüseyin Doğan da yer aldı.

Kayabaşı, yeni yönetime başarılar dileyerek, “Başkanımız Ahmet Uğur’un misafirperverliği için teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim,” dedi. Toplumsal dayanışmayı pekiştiren kurumlarla her zaman iş birliği içinde olacaklarını belirten Kayabaşı, halkın sesi olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ziyaret sırasında, cemevi ve dernek başkanlığı tarafından yürütülecek projeler ve faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ahmet Uğur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.