Karim Hafez süre istedi

Yeni Malatyaspor'un eski oyuncusu Karim Hafez, yönetimle yaptığı görüşme sonrası düşünmek için süre istedi. Mısırlı oyuncunun Adanaspor maçı sonrası sarı siyahlı takımla anlaşmaya olumlu baktığı öğrenildi.

Karim Hafez süre istedi

Yeni Malatyaspor’dan alacakları için ayrılan ve sözleşmesi 1 Temmuz 2022’de biten Mısırlı Sol Bek Karim Hafez, sarı siyahlı takımın yeni yönetimiyle tekrar masaya oturdu. Yönetim, tecrübeli oyuncuyu geçmiş alacaklarını ödeyerek, yeni bir sözleşme önerdi. Yeni yönetimle olumlu bir görüşme gerçekleştiren tecrübeli oyuncunun anlaşmaya sıcak baktığı ancak düşünmek için birkaç gün süre istediği ifade edildi. 

79 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giydi

26 yaşındaki Mısırlı sol bek, 1 Temmuz 2022’de Yeni Malatyaspor’dan ayrılırken, herhangi bir kulüple anlaşma imzalamadı. 31 Ocak 2020’de Wadi Degla takımından Yeni Malatyaspor’a transfer olan Hafez, 3 Ağustos 2020’de yeniden Wadi Degla takımına dönmüştü. 7 Eylül 2020’de Wadi Degla takımından bir kez daha Yeni Malatyaspor’a transfer olan Mısırlı sol bek, 1 Temmuz’da takımdan ayrıldı. Süper Lig’deki döneminde 79 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Karim Hafez, 11 asis tyapma başarısını gösterdi. Wadi Degla, Başakşehir, Lierse, Kasımpaşa, Omonia Lefkoşa ve Lens takımlarının da formalarını giyen tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de 103 maçta görev aldı. 2021-2022 sezonunda Süper Lig’de 31 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Karim Hafez, 2 bin 302 dakika süre aldı. 

Hafez’in kafasındaki soru işaretleri kaybolmuş durumda

Kulüp basın sözcüsü Ramazan Yeşilova, Karim Hafez ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini ifade ederek, “Kulüp Başkanımız Ahmet Yaman, Hafez ile bir görüşme gerçekleştirdi. Adanaspor maçından sonra gelmekle ilgili olumlu düşünceleri oldu. Daha önceki karamsar ortamın devam edip etmediğiyle ilgili bir endişesi olmuş. Bunu da bazı takım arkadaşlarıyla görüşmüş. Kafasındaki soru işaretleri de kaybolmuş oldu. Şu anda görüşmüş olduğumuz bir rakam var. Eski alacağı üzerinden pazarlık yaptık, sonuçta anlaşacağız. Bu transferin olumlu olacağını düşünüyorum” dedi. Haber: Abdullah Ergün