Kaplan seri peşinde

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor, bugün deplasmanda Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı, Burak Olcar yönetecek. Sarı siyahlı ekip, karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, ikide iki yapmanın hesaplarını yapıyor.

Kaplan seri peşinde

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor, bugün deplasmanda Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Eyüpspor karşısında kritik bir galibiyet alan Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek çıkışını sürdürmek, Rizespor ise sahasında kazanarak zirve yarışından kopmamak istiyor. İki takım bugün saat 19.00'da Çaykur Didi Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı,  Burak Olcar yönetecek. Olcar’ın yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Mehmet Pekmezci yapacak. 

Rizespor’la 10’uncu randevu

Yeni Malatyaspor ile Rizespor daha önce 8’i Süper Lig, 1’i de 1.Lig olmak üzere 9 resmi maçta karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 3’ünü Yeni Malatyaspor, 6’sını da Rizespor kazanırken, hiçbir maç berabere tamamlanmadı.  İki takım tarihlerinde ilk kez 2018-2019 sezonunda Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazanırken, sezonun ikinci yarısında Rize’de oynanan karşılaşma 3-0 Rizespor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.  İki takım bu sezon ise Spor Toto 1.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan ve Yeni Malatyaspor’un 2 kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı Rizespor 4-0 kazandı. Çaykur Rizespor, 22 hafta sonunda topladığı 34 puanla puan tablosunun 6. sırasında yer alırken, konuk ekip Yeni Malatyaspor ise 16 puanla 17. basamakta bulunuyor. Haber-Foto: Abdullah Ergün