Kabadayılık yapacağınıza destek olun

Bu yıl İstanbul'da 5. Düzenlenen 'Geleneksel Malatya Günleri' organizasyonunun açılışında Yeni Malatyasporla ilgili konuşan Malatya Valisi Hulusi Şahin, 'Burada yiğitlik, mikrofon kabadayılığı yapacağınıza Yeni Malatyaspor'a destek olun' dedi.

Kabadayılık yapacağınıza destek olun

İstanbul Yenikapı’da fuar alanında gerçekleştirilen bu yıl 5’incisi düzenlenen “Arslantepe’den Yeditepe”ye Malatya tanıtım günlerinin açılış programı siyasi tartışmaların gölgesinde başladı. Olaylı başlaya organizasyonda Yeni Malatyasporla ilgili açıklamada bulunan Malatya Valisi Hulusi Şahin, Yeni Malatyasor için bir şeyler yapmaları gerektiğini belirterek, Yeni Malatyaspor için bir gece düzenlemek için hazırlık içerisinde olduklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor’u ayağa kaldıralım

Yaşanan tartışmaları eleştiren Vali Şahin, “Gelin hep beraber Yeni Malatyaspor’u ayağa kaldıralım, onun için konuşalım. Yakın zamanda Yeni Malatyaspor için bir gece tertip edelim. Çıksın herkes orada konuşsun. Sadece konuşmasın, katkısını da söylesin. Lafla peynir gemisi yürümüyor. “Burada yiğitlik, mikrofon kabadayılığı yapacağınıza Yeni Malatyaspor’a destek olun, o zaman sizi görelim, o zaman alnınızdan öpelim. Malatya’ya bir kuruş katkısı olmayanlar lütfen hayır söyleyeceklerse söylesinler, yoksa sussunlar. Bizde işimizi yapalım” diye konuştu.  Haber-Foto: Abdullah Ergün