İYİ Parti Malatya'da şok istifa

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Malatya'da şok istifa

2022 yılında İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevine getirilen Hakan Yılmaz, görevinden istifa etti. Görevi boyunca partinin ve Malatya’nın menfaati doğrultusunda çalıştığını dile getiren Yılmaz, İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına getirilecek kişiye de başarılar diledi.

Bundan sonraki süreçte, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in emrinde parti davasına hizmet etmeye devam edeceğini belirten Yılmaz, şunları dile getirdi: “Değerli Hemşerilerim, Kıymetli Parti Camiam,
Bugün itibarıyla İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevimden ayrılıyor olmanın hüzün ve onurunu aynı anda yaşıyorum. Bu vesileyle, başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi olmak üzere, omuz omuza mücadele ettiğimiz tüm ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve partililerimize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Görev sürem boyunca, partimizin ve güzel şehrimizin menfaatleri doğrultusunda, siz değerli dava arkadaşlarımın desteğiyle büyük bir özveriyle çalıştık. Bu kutlu yolculukta bana destek olan ve güvenen herkese minnettarım. Eğer bilerek ya da bilmeyerek kalbinizi kırdıysam, hakkınızı helal edin. Ben de tüm hakkımı helal ediyorum. Bundan sonraki süreçte de partimizin ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in emrinde, davamıza hizmet etmeye devam edeceğim. Her zaman, her şartta partimin emrinde olacağımı bilmenizi isterim. Yeni dönemde görev alacak dava arkadaşlarıma başarılar diliyor, şahsım adına bu süre zarfında birlikte olduğumuz, birlikte ürettiğimiz her anın kıymetini bilerek hepinize teşekkür ediyorum.
Hepinize sevgi ve saygılarımla”