İstanbul adayından Malatya açıklaması! Malatya'ya gidin!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, vatandaşlara verdikleri sözü her zaman yerine getirdiklerini belirterek, 'Bizi tanıyanlar bilir ağzımızdan bir şey söyleniyorsa eğer onu gerçekleştiririz. Her afette de bunu Elazığ'da,  Malatya'da yaptık, gidip bakın' dedi.

İstanbul adayından Malatya açıklaması! Malatya'ya gidin!

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Bu kapsamda İstanbul Firuzköy Trakya ve Rumeli Kültürünü Yaşatma Vakfı’nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, vatandaşlara verdikleri sözleri tuttuklarını belirterek, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya’da yaptıkları çalışmaları örnek gösterdi.

Kurum, “Bizi tanıyanlar bilir; ağzımızdan bir şey söyleniyorsa eğer onu gerçekleştiririz. Her afette de bunu Elazığ'da,  Malatya'da yaptık, gidip bakın. Kastamonu'da, Rize'de, Bartın'da seller oldu, orada da yaptık. Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönettiği yerde onlar bir çivi çakmadı ama biz İzmir'imize sözümüzü tuttuk, orada da yaptık. En son 11 ilimizde deprem oldu; biz yine orada gittik, vatandaşımızla el ele verdik, sorunlarımızı teker teker çözdük. O yüzden biz sizlerle Türkiye Yüzyılı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği o muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için çalışmak istiyoruz, gayret göstermek istiyoruz ve sizlerin desteğiyle bunu yapabiliriz. Sizlerle birlikte yapabiliriz. Bugün nasıl geldiysem, Büyükşehir Belediye Başkanı koca 5 yılda geldi mi, gitti mi onu bilmiyorum ama siz beni aradığınızda bugün gelemiyorsam ertesi gün geleceğim. Bugün çözemiyorsam ertesi gün çözeceğim. Dolayısıyla biz böyle çalıştık, böyle 81 ilimize hizmet ettik ve sizden de bu manada inşallah beraber yol yürüyeceğimiz, sorunlarımızı da beraber aşacağımız süreçte desteklerinizi istiyoruz" şeklinde konuştu.