İnsanlık İsrail'in Gazze'deki Katliamını Unutmayacak

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Belediye Meclisi toplantısında İsrail'in Gazze'de yaptığı saldırıları sert bir dille kınadı.

İnsanlık İsrail'in Gazze'deki Katliamını Unutmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının ikinci birleşimini Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, 2025 yılı bütçesi 1 milyar 650 milyon TL olarak oy birliği ile kabul edildi. Başkan Taşkın, bütçeyle ilgili yaptığı açıklamada, "2025 yılı bütçemiz büyük bir hassasiyetle hazırlanmış olup, gelir-gider dengemizi koruyarak Battalgazi’ye hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Ayrıca, 2024 yılı bütçesinde herhangi bir açık beklenmediğini belirtti.

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesi ise Gazze'de yaşanan insanlık dramıydı. Başkan Taşkın, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği saldırıları sert bir dille eleştirerek, "İnsanlık bu katliamı unutmayacak. İsrail’in Ortadoğu’daki bu vahşeti, kadın ve çocukları hedef alması insanlık dışıdır. Tüm dünyayı bu soykırıma karşı harekete geçmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Taşkın, uluslararası toplumun ve demokrat ülkelerin bir araya gelerek bu katliama son vermesi gerektiğini vurguladı. Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısının üçüncü birleşimini 8 Ekim Salı günü saat 14.00'te yapacak.