İnönü Üniversitesi TEKNOFEST'te

TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olma özelliği taşıyan TEKNOFEST'e İnönü Üniversitesi de katıldı.

İnönü Üniversitesi TEKNOFEST'te

Bilim ve teknoloji tutkunlarının yer aldığı festivalde İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Genel Sekreter Mustafa Gezer, Genel Sekreter Yardımcısı Yaşar Kalkan ve TEKNOFEST Koordinatörü Selim Toman İnönü Üniversitesi öğrencilerinin projelerinin sergilendiği standı ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi öğrencilerinin sergilediği “Dikkat ve Refleks Gelişim Cihazları” başlıklı projeye ilgi yoğun oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı festivalde ödüller sahiplerini bulurken daha sonra gösteri uçuşlarıyla devam edildi.

TEKNOFEST, Türkiye'nin milli teknoloji ekosisteminde kritik rol oynayan bakanlıkların, başkanlıkların, kamu ve özel sektör kuruluşlarının, akademik kurumların ve medya şirketlerinin de aralarında bulunduğu 125 kurumla gerçekleştiriliyor.

İnönü Üniversitesinin paydaş olarak katıldığı TEKNOFEST, 3 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek.

TEKNOFEST’te teknoloji yarışmalarından fuar etkinliklerine, uçuş gösterilerinden, Bilim Sokağı ve daha birçok etkinlik düzenlenecek.