İlhan Geçit kimdir? nereli kaç yaşında?

Malatya'da 1965 yılında dünyaya gelen İlhan Geçit, 1991 yılında İstanbul Üniveristesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Geçit, evli ve 3 çocuk babasıdır. Prof. Dr. İlhan Geçit kimdir? İlhan Geçit kaç yaşında aslen nereli? Sorularının cevapları haberimizde... 

İlhan Geçit kimdir? nereli kaç yaşında?

Malatya'da İlhan Geçit'in kim olduğu, nereli olduğu, eğitim hayatından bilgileri sizler için derledik... Prof. Dr. İlhan Geçit kimdir? İlhan Geçit kaç yaşında aslen nereli? İşte soruların cevapları...

İlhan Geçit kimdir?

Malatya'da 1965 yılında dünyaya gelen İlhan Geçit, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş, uzmanlık alanını ise Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Üroloji Anabilim Dalı'nda eğitim alarak, 1999 yılında uzmanlık diplomasını almıştır. 

Akademik kariyerine Yrd. Doç. Dr. unvanı ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlayan İlhan Geçit, zaman içinde akademik unvanlarını yükselterek Doç. Dr. ve Prof. Dr. olarak atanmıştır. Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de görev yapmıştır.

İdari görevlerde de bulunan İlhan Geçit, Sorumlu Hekim olarak Aksaray'da görev yapmış, Bingöl Devlet Hastanesi'nde Başhekimlik görevini üstlenmiş, aynı zamanda Bingöl Tabip Odası Temsilciliği yapmıştır. Malatya Beydağı Devlet Hastanesi (SSK Bölge Hastanesi) Başhekimi olarak da görev yapmıştır. Ayrıca, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanlığı ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde idari görevlerde bulunmuştur.

İlhan Geçit evli mi?

Evli ve üç çocuk babası olan İlhan Geçit, İyi derecede İngilizce bilmektedir.

İlhan Geçit kaç yaşında?

İlhan Geçit 1965 yılında doğmuştur ve 2024 yılında 59 yaşındadır.

İlhan Geçit aslen nereli?

İlhan Geçit aslen Malatyalıdır.