İftarda ne pişirsem? İşte öneriler...

Ramazan ayının 25. günü, manevi atmosferinin yoğunlaştığı ve iftar sofralarının daha da bir önem kazandığı bir zamandır. Bu özel günde ailenizle ve sevdiklerinizle bir araya gelerek geleneksel bir iftar sofrası hazırlamak isterseniz, size ilham verebilecek bazı öneriler hazırladım...

İftarda ne pişirsem? İşte öneriler...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerindeyiz.Ramazan ayının 25. gününe ulaşmışken, iftar sofralarını bereketli ve lezzetli geleneksel yemeklerle donatmak ise keyifli bir uğraş olacaktır. Bu özel gün için hazırlayabileceğiniz, hem lezzetli hem de doyurucu bir iftar menüsü önerisi şu şekilde: 

Çorba: 

İftarda ne pişirsem? İşte öneriler...

  • Yayla Çorbası: Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan yayla çorbası, hem hafif  hem de lezzetli bir başlangıç için idealdir.

Ana Yemek:

İftarda ne pişirsem? İşte öneriler...

  • Hünkar Beğendi: Kuzu eti ve patlıcanın muhteşem uyumuyla ortaya çıkan hünkar beğendi, sofralara şıklık katacak bir lezzet. 

Yan Yemekler: 

İftarda ne pişirsem? İşte öneriler...

  • Zeytinyağlı Taze Fasulye: Hem lezzetli hem de besleyici olan zeytinyağlı taze fasulye, Ramazan sofralarına yakışacak bir seçenek.

Tatlı:

İftarda ne pişirsem? İşte öneriler...

  • Sütlaç: Sütlaç, her zaman sevilen klasik bir tatlıdır.