İbrahim Tatlıses Şanlıurfa'ya mı gidiyor?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden kuzeni İsmail Tatlı için Şanlıurfa'ya geleceği iddiaları gündemde. Taziyeye katılıp katılmayacağı ise henüz kesinlik kazanmadı.

İbrahim Tatlıses Şanlıurfa'ya mı gidiyor?

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kuzeni İsmail Tatlı, 65 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Merhum Reşit Tatlı'nın oğlu ve Merhum Ali, Merhum Mahmut, Merhum İbrahim, Ömer, Mehmet ve Veysel Tatlı'nın ağabeyleri olan İsmail Tatlı'nın cenazesi, Eyyübiye ilçesi Yusuf Paşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Bediüzzaman aile mezarlığına defnedildi.

Tatlı Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor

Tatlı ailesi, taziye ziyaretlerini Ramazan Başak taziye evinde kabul ediyor. Aile, yakınları ve sevenleriyle birlikte İsmail Tatlı'nın acısını paylaşıyor.

İbrahim Tatlıses Şanlıurfa'ya mı Geliyor?

İsmail Tatlı'nın vefatının ardından, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'ya geleceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Ancak, Tatlıses'in kuzeninin taziyesine katılmak için Şanlıurfa'ya gelip gelmeyeceği konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Tatlıses'in taziye ziyaretiyle ilgili kararını önümüzdeki günlerde netleştirmesi bekleniyor.