Hizmetleri engelleyemeyecekler

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Malatya milletvekilleri ile ilgili kamuoyunda karalama kampanyası ve algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını belirterek, yapılan algı operasyonlarının yapacakları hizmetleri engellemeyeceğini söyledi.

Hizmetleri engelleyemeyecekler

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti Malatya Milletvekilliği listesinde yer alan adaylar hakkında kamuoyundaki tepkilere yönelik İl Başkanı Namık Gören tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada, “ Günlerdir bazı platformlarda AK Parti Malatya Milletvekili Adaylarımız hakkında karalama kampanyası ve algı operasyonu yapılmaya çalışılmaktadır. Her bir milletvekili adayımız bu şehrimizin önemli isimleridir. Bir takım algılar üreten kişiler, AK Parti Malatya teşkilatının ülkesine, şehrine, milletine hizmet etmesini asla engelleyemeyecekler. Onlar algı yapıp dursunlar, biz çalışmaya Malatya için üretmeye Malatya için gayret göstermeye, depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya, şehrimizin ayağa kalkması için; Teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile milletvekillerimiz ile milletvekili adaylarımız ile var gücümüzle çalışmaktan; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarını uygulamaktan asla taviz vermeyeceğiz. Hemşehrilerimiz müsterih olsun…” ifadelerine yer verdi. 
Koca’ya tepki gösterilmişti
AK Parti aday listeleri açıklandığı andan itibaren listenin ikinci sırasında yer alan İhsan Koca’ya vatandaşlar ve bazı kesimler tarafından tepki gösterilmişti.