Her zaman sahadayız

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, AK Parti'nin tek derdinin Türkiye'nin ve Malatya'nın dört bir yanına hizmet götürmek ve ülkeyi her alanda daha yukarılara taşımak olduğunu belirterek, 'AK Parti olarak bizler sahadayız, halkımız ile iç içeyiz. Seçimden seçime değil her zaman halkımızın yanında mutluluğu ile mutlu olan üzüntüsü ile üzülen kadrolarız' dedi.

Her zaman sahadayız

ÜLKEMİZİ HER ALANDA BÜYÜTTÜK

Milletvekili Kahtalı, Kale ilçesindeki muhtarla yaptığı istişare toplantısında, Malatya’nın her seçimde AK Parti’ye büyük bir destek verdiğini ve AK Parti’nin de Türkiye’yi her alanda ileri noktalara taşıdıklarını belirterek, “2002'den sonra hamdolsun cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetlerin, dört katını ülkemize kazandırmış olduk. Ülkemizi her alanda büyüttük. Ülkemizi ulaşımda, sağlıkta, eğitimde ve birçok alanda ileriye taşıdık. Dünyanın en gelişmiş 17’inci ekonomisine gelmiş bir ülke durumundayız” diye konuştu.

İNSANLARIMIZ ARTIK ÖTEKİLEŞTİRİLMİYOR

Kahtalı,  “Malatyalı hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevdası hiç tartışılmaz. Cumhurbaşkanımız 2002'den sonraki süreçte fizik anlamda yapmış olduğu yatırımlarının yanı sıra, özgürlükler anlamında önemli işler yaptı. AK Parti’den önce bu ülkede başörtüsü sorunu vardı. Kuran kurslarının, İmam Hatiplerin kapatılma sorununu yaşadık. İnsanlarımız ötekileştirilmişti. Hamdolsun AK Parti’yle birlikte cumhurbaşkanımızın sağlam duruşuyla beraber bölünmüşlük ve ayrım kalmadı” ifadesinde bulundu.

TERÖRLE OLAN MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR

Terörle mücadelenin kararlı bir şekilde sürdüğünü dile getiren Kahtalı, “Terörle olan mücadelemizi herkes yakından görüyor. Tüm dünya bu mücadeleyi takip ediyor. Hamdolsun terörün sonunu getirmiş durumdayız. Çok az sayıda terörist kaldı. İnşallah onları da etkisiz hale getirerek, bu ülkede huzuru ve barışı tesis etme noktasında tüm gayretimizi ortaya koyacağız” diye konuştu. Kahtalı, “Bundan sonraki süreçte Allah nasip ederse AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’de birinci parti olarak çıkacak” dedi.