Her şey tamam bir reklam eksik

6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde ağır hasar alan Malatya'nın Bostanbaşı bölgesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından reklam panolarına 'Yastayız' yazısı tepkilere yol açtı. Vatandaşlar, 'On binlerce insanın evsiz kaldığı tarım arazisine 12 kat imar verildiği Malatya Bostanbaşın'da Başkan her şeyi yoluna koymuş' yorumunda bulundular.

Her şey tamam bir reklam eksik

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Malatya’da da büyük yıkıma yol açtı. Güneydoğu bölgesini sarsan depremin en çok etkilediği illerden biri olan Malatya’da on binlerce insan evsiz kalıp soğuk kış günlerinde çadır bulamazken, Malatya Büyükşehir Belediyesinin Bostanbaşın’da bulunan reklam panosuna yas ilanı vermesi tepkilere yol açtı.

Başkan her şeyi yoluna koymuş

Özellikle sosyal medyada vatandaşlar, ‘Süpeeerr! On binlerce insanın evsiz kaldığı tarım arazisine 12 kat imar verildiği Malatya Bostanbaşın'da Başkan her şeyi yoluna koymuş. Bu hengamede panoya reklam vererek. Şaka gibi sanki panoya bakacak insan kaldı da!İşte slogan siyaseti. İşte yerel yönetim"! yorumunda bulundu.