Hep dik durduk

Malatya TSO Başkanı ve 2 Ekim'de yapılacak seçimlerde Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun Seçim Ofisi düzenlenen törenle açıldı. Binlerce kişinin katılım sağladığı törende konuşan Başkan Sadıkoğlu, 'Söz veriyoruz, bir kesimin değil, her kesimin temsilcisi olmaya devam edeceğiz' dedi.

Hep dik durduk

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun İnönü Caddesi Dörtyol Mevkiindeki seçim ofisinin açılışı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Sadıkoğlu, MTSO meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, meslek komitesi üyeleri, Oda üyeleri ve yüzlerce kişiyle açılış öncesi eski belediye meydanında bir araya gelerek İnönü Caddesi boyunca esnafı ve vatandaşları selamlayarak seçim ofisine kadar yürüdü. Seçim ofisi önüne gelen Başkan Sadıkoğlu ve beraberindekiler, meşaleli gençler ve binlerce kişi tarafından tezahüratlarla karşılandılar. Coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Sadıkoğlu, “Ömrümü ve ticaretimi var ettiğim bu şehirde uzun yıllardır meclis üyeliği, yönetim kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulunduğum Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na 2018 yılında sizlerin destekleriyle Başkan olarak seçildim. Üyemizin hakkını savunmak adına, göreve geldiğimiz ilk günden bu güne hep dik durduk. Güçlünün değil, haklının yanında yer aldık. Attığımız her adımda merkeze üyelerimizi yerleştirdik. Sadece ilimizde değil, bazen bölgemizde bazen de ülke genelinde konuşulan projelere imza attık. Sanayimizin büyümesi, Ticaretimizin daha da canlanması için sayısız projeleri hayata geçirdik” dedi.

Güçlü hedeflerimiz var

Hedeflerinin olduğunu belirten Sadıkoğlu, “Bugün yeni hedefleri konuşma vakti. Malatya’mızın sanayisini, ticaretini ve ekonomisini daha ileriye taşıyacak Güçlü Hedeflerimiz var. Sanayicimizin üretim kapasitesini arttıracak, Bölgemizin ilk Model Fabrikasını Malatya’mıza kazandırıyoruz. 25 Milyon değerindeki İş Geliştirme Merkezinin inşaatını tamamladık, yakın zamanda açılışını gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizin en büyük kronik problemi olan nitelikli insan gücü ihtiyacını İŞGEM binamızda açacağımız iş garantili meslek kursları ile çözüyoruz. Yerli ve milli üretimi önemsiyoruz. ASELSAN ile yapmış olduğumuz iş birliğiyle Malatya Sanayisi bugün 8 şirketiyle Savunma Sanayisinde yerini aldı. Yeni dönemde hedefimiz; Malatya’yı devletimizin savunma sanayisinde en büyük paydaşı haline getirmek olacaktır. Çağımızın en önemli meselesi olan yazılımda şehrimizi söz sahibi yapacağız dedik, göreve geldiğimizde yönetiminde bulunduğumuz Teknokentte 22 olan şirket sayımızı 82’ye çıkardık. Üyelerimizin Ticari anlaşmalarında yaşayacağı sıkıntıları kısa sürede çözebilecek Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezini açıyoruz. Dış Ticarette üyelerimiz pazarını genişletecek Yurt Dışı İstihbarat Merkezini açıyoruz. Hizmet ve kalitede her türlü çalışmayı yapan Odamızı akreditasyonda beş yıldızlı oda statüsüne kavuşturacağız. Şirketlerimizin büyümesi, gelişmesi, ulusal pazarlarda rekabet edebilmesi için yeni projelere imza atacağız. Devem eden projelerimizi tamamlamak, yeni projelere imza atmak, sanayisinde ve ticaretinde güçlü bir Malatya için; Tevazuuyla, Samimiyetle, Cesaretle Yeniden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine talibiz. Söz veriyoruz.  Bir Kesimin Değil, Her Kesimin temsilcisi olmaya devam edeceğiz. Sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağız. Eşit şartlarda bir seçim sürecinin oluşması için çalışmalarımızı bugünden itibaren Oda imkânlarıyla oda binasında değil, birazdan açılışını gerçekleştireceğimiz Seçim Ofisimizde yürüteceğiz” şeklinde konuştu. Sadıkoğlu, 2 Ekim Pazar günü yapılacak olan seçimin Odaya, üyelere ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Seçim ofisinin açılışı ERTV ve Vuslat TV ile Sadıkoğlu’nun sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Açılışa, Malatya’dan ve Türkiye’nin birçok ilinden yüzlerce çelenk gönderildiği görüldü. 

Hep dik durduk
Hep dik durduk
Hep dik durduk
Hep dik durduk
Hep dik durduk
Hep dik durduk