Hekimhan Konforlu Yollara Kavuştu..!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan ilçesine bağlı Kocaözü ve Girmana mahallelerinde asfaltlama, bakım, onarım ve yama çalışmalarını tamamladı. Bölge sakinleri, konforlu ve güvenli yollar için teşekkürlerini iletti.

Hekimhan Konforlu Yollara Kavuştu..!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ulaşım ağını genişletmek ve vatandaşların güvenli, konforlu yollarda seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Hekimhan ilçesine bağlı Kocaözü ve Girmana mahallelerinde önemli yol çalışmaları tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hekimhan Girmana Mahallesi yolunda toplamda 20,16 km asfaltlama, bakım, onarım ve yama çalışması yapılırken, 2,31 km uzunluğunda greyderli BSK serim imalatı gerçekleştirildi. Kocaözü Mahallesi yolunda ise 4,84 km asfaltlama, bakım, onarım ve yama çalışması tamamlandı.

Yapılan çalışmalar sayesinde Kocaözü ve Girmana mahalle sakinleri, daha konforlu ve güvenli yollarla ulaşım sağlama imkânına kavuştu. Bölge sakinleri, yolların yenilenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e teşekkürlerini ilettiler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerdeki benzer çalışmalarla, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerine hız kesmeden devam ediyor.