Hedefi Türkiye şampiyonluğu

Malatya Gençlik Görme Engeller Spor Kulübü sporcusu Sedat Toksöz, 11-13 Şubat tarihlerinde Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenecek olan Görme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası'nda altın madalyayı hedefliyor.

Hedefi Türkiye  şampiyonluğu

Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü judocusu Sedat Toksöz, 11-13 Şubat tarihlerinde Aydın'ın Nazilli ilçesinde yapılacak olan Görme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası'na madalya hedefiyle hazırlanıyor. 

Örnek başarı öykülerine imza attı

Şampiyonada Malatya’yı temsilen Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Sedat Toksöz, madalya için mücadele edecek. Antrenör Buse Mumcu yönetiminde çalışmalarını yoğun bir temponun ardından tamamlayan judocu Sedat Toksöz'ün tek hedefi madalya ile Malatya'ya dönmek. Malatya Gençlik Görme Engeliler Spor Kulübü Başkanı Levent Çelik yaptığı açıklamada, kendilerini yalnız bırakmayan Dilek Eğitim Derneği Başkanı Zeki Erdem'e teşekkür etti. Çelik, şampiyonada mücadele edecek tüm sporcu ve antrenörlerimize başarı dileyerek, "Görme engelli judocumuz Sedat Toksöz bugüne kadar azimle çalışarak örnek başarı öykülerine imza attı. Gurur duyduğumuz kardeşimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.