Hedefe ulaşacağız

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarıda şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyor.

Hedefe ulaşacağız

Ligin ikinci yarısında Pütürge Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma öncesi Malatya’da basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeşilyurt Belediyespor yönetimi ve teknik kadrosu, ligle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sucu, sezon sonu şampiyon olmak istedikleri dile getirerek, “Bu hafta nasip olursa ilimizin takımlarından Pütürge Belediyespor ile oynayacağız. O da bizim değerli bir takımımız. İnşallah centilmence bir müsabaka olur. Biz sezona başlarken şampiyonluk parolası ile çıktık. Malatya’ya Ligi kazandıralım diye yola çıktık. Gidişatımız o yönde,  sezon sonuna kadar on üç tane müsabakamız var, inşallah kazasız belasız geçip sezon sonuna mutlu bir şekilde ulaşırız. Sezon başında kardeş kulübümüz Pütürge Belediyespor’a 2 tane oyuncumuzu bedelsiz vermiştik, Erdem ve Yusuf kardeşlerimizi. Devre arasında da yine 2 kardeşimizi ücret talep etmeden ikinci sezonda yine Pütürge Belediyespor’a Murat Avcı ve Mert Ali Turgut kardeşimizi verdik” dedi. İkinci devreye beş yeni transfer yaptıklarını hatırlatan Sucu, “Aksaray’dan Alaattin Közmen,  Kahramanmaraş’tan Cemal Deliktaş, Batman Petrol’den Nurullah Dağaşan, Amasyadan Selim Dağ’ı Arguvan Belediyespor’dan Yunus Gezici kardeşimizi kadromuza kattık. 14 Şubat’a kadar transferler devam ediyor. Hocamızın vereceği rapor doğrultusundan kadronun yeterli olduğu ancak hocamızın bir isteği olursa o konuda bütçemizin yettiği ölçüde kulübümüze kazandıracağımız oyuncular olursa onu ayrıca yönetim olarak değerlendireceğiz” diye konuştu.

Hedefi olan bir takımız

Yeşilyurt Belediyespor Hayatı Palancı ise, on gün süreyle Antalya Belek’te kamp yaptıklarını, yeni gelen arkadaşlarla birlikte iyi bir çalışma ortamı geçirdiklerini belirtti. Palancı, “Hedefleri belli olan bir takımız. Yeşilyurt Belediyespor artık bu saatten sonra kendi göbeğini kendi kesecek, öyle bir yapının içine girdi. Kendi kazanarak gidecek. Kazanarak gittiği sürece de inanıyorum ki sezon sonunda şampiyonluğu yakalayacaktır. Tabi ki burada bu haftaki maçımızla ilgili çok kısa bir parantez açmak istiyorum. Onların da burada olmasını arzu ederdik ama her halde iş yoğunluklarından dolayı gelemediler. Pütürge Belediyespor ve Malatya’nın diğer tüm kulüplerine hepimiz kardeş gözüyle bakıyoruz. Üstünde Malatyaspor gidiyor, onun altında hedef takım olarak biz varız. Ama bu diğer takımlarımızı yok saymak anlamına gelmiyor. Elimizden geldiğince onlara da yetişmeye çalışıyoruz. Özellikle diğer takımların hocaları ile birlikte maç aldık, sahanın kar olmasında dolayı oynayamadık. Pütürge de bizim takımımız. İnşallah bu anlayışla, kendimize, Malatya’ya yakışır bir hafta sonu geçiririz. Hedefi olan bir takımız ve takibi maçı kazanmak istiyoruz. Ama sonuç ne olursa olsun dostane olsun. Çünkü artık Malatya bu işlerden yoruldu gibi. Çünkü bir çatışma, sürekli bir eleştiri ortamı, sürekli bir küskünlük, kavganın Malatya’da olmaması gerekir. Bu ilişkilerin hiç konuşulmaması gereken bir il olmasını lazımken, hala bunları konuşuyoruz. Buna öncülük yapmak gerekirse tabi ki öncü oluyoruz” şeklinde konuştu.