Hayalleri enkaz altında kaldı

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde en çok etkilenen Malatya'da yaşayan ve düğününe sayılı günler kalan Senanur Gündoğan'ın çeyizi enkaz altında kaldı. Gündoğan, 'Annemin el emeği göz nuru olan eşyalara çok üzülüyorum. Bütün hatıralarımı kaybettim' dedi.

Hayalleri enkaz altında kaldı

‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok etkilenen iller arasında bulunan Malatya’da, deprem nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı ve ağır hasar aldı. Yaşanan büyük depremde çoğu insan evlerini ve eşyalarını kaybetti. Bunlardan biri olan Senanur Gündoğan, Eylül ayında nişanlanmış ve Temmuz ayında evlilik planı yapılmıştı. Ancak 6 Şubat’ta yaşanan depremde Yeşilyurt’ta bulunan evleri ile birlikte çeyizi de enkaza döndü.

Çeyizi enkaz altında kaldı

6 Şubat saat 04.17’de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde evlerinin ağır hasar aldığını, 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremde ise evlerinin tamamen yıkıldığını ve şuan konteynerde kaldıklarını söyleyen Gündoğan, evden hiçbir eşyalarını alamadıklarını, eşyalar arasında çeyizinin de bulunduğunu söyledi. Gündoğan, “Annemin yıllarca emek verip yaptığı her şey bir an da yok oldu” şeklinde konuştu.

Bütün hatıralarımı kaybettim

Gündoğan,  can kaybı olmadığı için mutlu olduklarını sözlerine ekleyerek ,“ Çok şükür can kaybımız yok. Bunun için mutlu olurken giden eşyalar için üzülüyorum. En çokta annemin el emeği göz nuru olan eşyalara çok üzülüyorum. Bütün hatıralarımı kaybettim” ifadelerini kullandı.

Destek istiyorum

Düğünün Temmuz ayında yapılmasını planladıklarını ver eksikleri tamamlamaya çalıştıklarını kaydeden Gündoğan,” Destek istiyorum hevesle aldığım her şeyimi kaybettim. Eşyalarımı tekrar almak istiyorum” şeklinde konuştu.