Hamzaoğlu dönemi bitiyor mu?

Yeni Malatyaspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırma kararı aldı. Resmi açıklamanın bu gece ya da yarın yapılması bekleniyor.

Hamzaoğlu dönemi bitiyor mu?

Süper Lig'de teknik adam değişiklikleri üst üste gelmeye başladı. Göztepe'de İlhan Palut, Gaziantep FK'da Marius Sumidica ile yollar ayrılırken bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Fanatik'te yer alan habere göre, son 5 maçta 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Yeni Malatyaspor, teknik patron Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Sezon başı Hikmet Karaman'ın yerine göreve gelen 50 yaşındaki teknik adamla yollar bu gece ya da yarın resmen ayrılacak.

17 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor, topladığı 21 puanla 13. sırada yer alıyor. 

'Niye öyle bir şey yazmışlar anlamadım'

Ancak Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Demirören Haber Ajansı'ına yaptığı açıklamada, Hamza Hamzaoğlu'yla yolların ayrıldığı yönünde çıkan haberin doğru olmadığını belirterek, "Haber doğru değil, kulüp olarak konuyla ilgili açıklama yapacağız. Niye öyle bir şey yazmışlar anlamadım" dedi. 

'Çıkan haberler asılsızdır'

Öte yandan Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel de, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrıldığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Çelikel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, medyada çıkan haberleri yalanlayarak, "Çıkan haberler asılsızdır, hocamızla yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu.