Hak sahipleri mağdur edilmeyecek!

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Turgut Özal Mahallesi'nde yapımı devam eden Yeşil Yaşam Konutları'nı inceledi. Konutların inşa ve teslim sürecini yakından takip edeceklerini belirten Geçit, 'Hak sahibi olan hemşehrilerimizi asla mağdur etmeyeceğiz ve kendilerine her türlü desteği vereceğiz 'dedi.

Hak sahipleri mağdur edilmeyecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ Sivrice depreminin ardından Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde yapımına başlanan Yeşil Yaşam Konutları’nı inceledi. İncelemenin ardından hak sahipleriyle bir araya gelen Geçit, hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini ifade etti. 

Hak sahipleri mağdur edilmeyecek!

Sahadayız

Yeşilyurt Belediyesi olarak vatandaşların refahı, huzuru ve güvenli yaşamını öncelik haline getirdiklerini vurgulayan Geçit, vatandaşların beklenti ve taleplerini dikkate alarak Yeşilyurt’a en iyi, en güzel hizmetleri getirmek için çalıştıklarından bahsetti.

Hak sahipleri mağdur edilmeyecek!

Geçit, şunları söyledi:“Turgut Özal Mahallemizdeki kentsel dönüşüm projemizi kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Biz bu göreve talip olurken her koşulda vatandaşlarımızın yanında yer alacağımızın sözünü verdik. Seçimler bitti artık milletimize ve sizlere hizmet etme zamanıdır. Herkesin Belediye Başkanı olarak tüm vatandaşlarımızın sorunlarına ve sıkıntılarına çözüm bulmak içinde var gücümüzle çalışıyoruz. Biz tüm hemşehrilerimizin güvenli, sağlıklı ve güzel alanlarda yaşaması için ekibimizle birlikte sürekli çalışıyoruz, sahadayız, sizlerle birlikteyiz. Belediyemizin tüm hizmetlerinin planlı, koordineli ve iyi bir şekilde ilerlemesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Burada ki konutların da her aşamasını yakından takip ediyoruz, ilgili birimlere gerekli talimatları verdim, buradaki hemşehrilerimizle sürekli irtibat halinde olacağız, bilgilendirme yapacağız. Hak sahibi olan hemşehrilerimizi asla mağdur etmeyeceğiz ve kendilerine her türlü desteği vereceğiz.”