Gürkan spor kulüplerini kapattı

Türkiye Voleybol Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan, Voleybol Erkekler 1.Lig'de mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor ile Ampute Futbol 1. Lig'de mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol takımının, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından kapatıldığını açıkladı.

Gürkan spor kulüplerini kapattı

Türkiye Voleybol Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne, bağlı voleybol ve ampüte takımlarının Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından kapatıldığını söyledi. Alpaslan, toplantıda, sadece iki kulübün kapatma kararı alındığını belirterek, kararın Malatya'nın sporu açısından çok büyük bir kayıp olduğunu vurguladı. 

Alpaslan yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi; “Akşam saatlerinde haberdar olduğumuz Malatya Büyükşehır Belediyespor’a bağlı  voleybol ve ampüte takımlarının Selehattin Gürkan tarafından kapatıldığına dair haber hakkında üzüntümüzü bildirmek isterim. Tüm Malatya’lıların, spor severlerin, spora ve o takımın biryere gelmesinde emeği olan herkesin yaşadığı üzüntüyü bizlerde yaşıyoruz. Spor bir şehrin vitrinidir, spor gençlerimizin geleceğidir. Tüm Türkiye’nin voleybolu konuştuğu başarıları ile gurur duyduğu çocukları göndermek istediği bir branşı kapatmak çok elim ve üzücü bir olaydır. Takımın kapatılması çocuklarımızın hedeflerinin küçülmesine ve spordan soğumalarına sebebiyet verecek kadar acı bir durumdur. Takımın üst liglerde yani 1. ligde oluşu da üzüntümüzü kat be kat arttırmaktadır. Engellerini sporla aşan bizlerin yapamadıklarını engelsiz yapan kardeşlerimizin Ampüte Takımımızın kapatılması en acısıdır. Spora vurulan bu darbeden ötürü hüznümüzü bir kez daha belirmek isterim. Saygılarımla.”
 

Gürkan spor kulüplerini kapattı