Gürkan, 31 Mart'tan sonra ne yapacağını açıkladı 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Gürkan, 31 Mart sonrasında ne yapacağını açıkladı.

Gürkan, 31 Mart'tan sonra ne yapacağını açıkladı 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlık ettiği Meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "31 Mart’ta kadar görevimizin başındayız. Görevimizi de en güzel şekilde ifa edeceğiz. Ondan sonra ailemizin ve çocuklarımızın yanına gideriz" dedi.

Gürkan, 31 Mart'tan sonra ne yapacağını açıkladı 

Gürkan: 31 Mart’a kadar görevimizin başındayız

Aday gösterilmemesi hakkında konuşan Gürkan, "Ayrıca şunu belirtmek istiyorum aydaylık bize tevdi edilmedi diye bir anlam çıkarmasın. Aksine ben mutluyum. Ve Mutlu bir şekilde de buradan ayrılıyorum.  Biz Allah rızası için memleketimize hizmet etmeyi kendimize şiar ettik. Ama buralara gelmeyenler yerel idaredeki bazı eksiklikleri, Büyükşehir Belediyesine yamamaya çalışıyor. Eğer bir yerde doğruya yanlış deniliyorsa, ona müdahale edilmiyorsa orada bir problem vardır.  Görevimiz süresi boyunca herkese eşit ve adil yaklaştık.  20 senelik belediye başkanlığımda herkese adil yaklaştım. Biz hesabı Cenabı Allah’a vereceğiz. Ben 44 seneden beridir bu şehre hizmet ediyorum, kimse yolsuzluk yaptı diyemedi, hırsız diyemedi, devletin malını ona buna peşkeş çekti diyemedi. 5 yıl boyunca birlikte çalıştığım Meclis Üyelerimize ve mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.  31 Mart’ta kadar görevimizin başındayız. Görevimizi de en güzel şekilde ifa edeceğiz. Ondan sonra ailemizin ve çocuklarımızın yanına gideriz. Şunu da belirtmek istiyorum. Biz görevden kaçmadık, yetkili merciler tarafından böyle uygun görüldü. Ben tekrardan hepinize teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.