Görür' den yapı talebi

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, seçim sürecinde, meydanları dolduran vatandaşlara yönelik, 'Kentimizi deprem dirençli yapmanızı istiyoruz, depremde ölmek istemiyoruz babından bir talebiniz yok' dedi.

Görür' den yapı talebi


Prof. Dr. Naci Görür, seçim sürecinde vatandaşların bir araya gelerek, siyasetçilerden, deprem dirençli yapılar konusunda talepte bulunması gerektiğini söyledi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündemde olan Naci Görür, "Dertleşeme" başlığıyla yaptığı paylaşımda şunları söyledi:
"Sevgili takipçilerim, sevgili halkım. Meydanlar dolup taşıyor. Bir siyasetçi gelip bir siyasetçi gidiyor. Dünya kadar vaat yapılıyor. Dikkat ediyorum da meydanları dolduran sizden “Kentimizi deprem dirençli yapmanızı istiyoruz, depremde ölmek istemiyoruz babından bir talebiniz yok. Üçünüz, beşiniz bir araya gelip büyük pankartlar açarak siyasetçinin dikkatini çekebilirsiniz. Buna benzer birkaç eylem ülkede dikkat çeker, bir farkındalık oluşturur. Hepimiz korktuğumuzu söylüyoruz ama pek de umursamıyoruz yazık!"