Görgeç Battalgazi'ye aday

Malatya Barosu avukatlarından Av. Murat Görgeç, Battalgazi Belediye Başkanlığı için AK Partiden aday adayı olacağını açıkladı.

Görgeç Battalgazi'ye aday

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için aday adaylık süreci başladı. Battalgazi Belediye Başkanlığı için Malatya Barosu avukatlarından Av. Murat Görgeç aday adayı olacağını açıkladı. Görgeç, aday adaylığıyla ilgili olarak, “Değerli hemşerilerim, yaşadığımız zor günlerin huzur ve refah ortamına dönüşmesi temennisiyle güzel yarınları birlikte dizayn etmek için AK Partiden Battalgazi Belediye Başkanlığına aday adayı olacağımı paylaşmak ve desteğinizi almak istiyorum” ifadesini kullandı.

Avukat Murat Görgeç kimdir?

1983 yılında Malatya Battalgazi İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimimi Malatya'da tamamladıktan sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi (Eastern Mediterranean University) Hukuk Fakültesi bölümünü okuyarak 2010 yılında mezun oldu. 2011 yılından beri Malatya'da avukatlık mesleğini icra etmekte. AK Parti Malatya Teşkilatında her kademede aktif olarak görev yaptı. Teşkilatta son olarak seçim işlerinden sorumlu Battalgazi İlçe Başkan Yardımcılığı görevini icra etti. Avukatlık mesleğini halen icra etmekle birlikte Türkiye Barolar Birliği Ust Kurul Delegesi görevini yürütmekte. Evli 2 çocuk babası.

Görgeç Battalgazi'ye aday