Gölette erkek cesedi bulundu
Malatya'da sabah sporu yapan vatandaşlar tarafından Orduzu Pınarbaşı Göleti'nde bir erkek cesedi bulundu.
Malatya’da sabah sporu yapan vatandaşlar tarafından Orduzu Pınarbaşı Göleti’nde bir erkek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Orduzu Pınarbaşı’nda sabah yürüyüşü yapan vatandaşlar göletin yüzeyinde bir ceset fark edince durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, cesedin sudan çıkarılması için çalışma başlattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi dalgıçları tarafından sudan çıkarılan cesedin orta yaşlarda bir erkek şahsa ait olduğu ve uzun süredir suda kaldığı belirlendi.
Kimliği belirsiz ceset, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
-
malatya
-
malatya haber
-
malatya haberleri
-
malatya son dakika
-
asayiş
-
Malatya net haber
-
malatya yerel
-
Malatya haber yerel
Ne oluyor bize.Malatya sana nr oluyor.Sen dinine baglı,edepli,hayalı,halim salimler memleketiydin.Malatya seni kim böyle değiştirdi.Malatya bize neler oluyot,sana neler oluyor?
Bakmadan Geçme
