Gevrek görüşmeleri hızlandırdı

Yeni Malatyaspor'da olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınmasının ardından gözler başkan adaylarına çevrildi.

Gevrek görüşmeleri hızlandırdı

Kulüp başkanlığına yeniden aday olması beklenen eski kulüp başkanı Adil Gevrek’in özellikle borcun ödenmesi ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturulması noktasında yürüttüğü görüşmelerini hızlandırdığı öğrenildi.

Hedef takımı yeniden ayağa kaldırmak

Deprem nedeniyle geride kalan sezon Spor Toto 1.Lig’den çekilen ve bir sezon daha ‘haklarının saklı kalması’ kaydıyla ligden çekilmek için TFF’ye başvuran Yeni Malatyaspor’da yönetim olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. Malatyasöz.com.tr’de yer alan habere göre; Ahmet Yaman başkanlığındaki yönetimin aldığı karar sonrası gözler başkan adaylarına çevrildi. Yaman’ın yeniden aday olmayı düşünmediği, eski kulüp başkanı Adil Gevrek’in takımı ‘el birliğiyle’ ve verilecek destekle yeniden ayağa kaldırmak için bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiği ve buna göre net kararını vereceği öğrenildi.

Öncelik borcu ödemek

Gevrek’in siyasiler, yerel yöneticiler, işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edilirken, öncelikle kulübün borcunun ödenmesi sonrasında da takımı ayağa kaldırarak, şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak istediğini ilettiği öğrenildi. Gevrek’in yönetimin aldığı karar sonrası görüşmelerini hızlandırdığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.