Gevrek Faturayı'Özdeş'e Kesti! Yollar Ayrılıyor..

Ligdeki kötü gidişatını Antalyaspor karşısında da sürdüren BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ligdeki kötü gidişatın faturası teknik direktör Kemal Özdeş'e kestiği öğrenildi.

Gevrek Faturayı'Özdeş'e Kesti! Yollar Ayrılıyor..

Antalyaspor maçının ardından da ‘İSTİFA’ya davet edilen BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Antalyaspor mağlubiyeti sonrası yönetim kurulu ile gizli bir toplantı yaptığı iddia edildi. Gevrek’in üzerindeki karabulutları dağıtma adına yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda Teknik direktör Kemal Özdeş’in görevine son vermek istediği öğrenildi. Yönetim kurulu ile yaptığı istişare sonunda hafta içi Özdeş’in görevine son vermeyi planlayan Gevrek, yönetim kuruluna teknik direktör arayışına girin talimatı da verdiği öğrenildi.

ÖZDEŞ KARTLARINI AÇIK OYNUYOR

Antalyaspor mağlubiyeti ile görevini tehlikeye sokan teknik direktör Kemal Özdeş, maç sonunda istifa sinyali verdi. Yönetim kurulu ile hafta içi bir görüşme yapacak olan Özdeş, “Sonu ne olur onu bilmiyorum ama kendi adıma söylüyorum, takımım başarılı olacaksa tereddüt dahi etmem hiçbir beklentim dahi olmadan akşam olmadan buradan ayrılırım, böyle planlıyorum. Şimdi hem yönetimle hem takımla oturup bir değerlendirme yapacağız” diyerek, son kararı sarı kırmızılı yönetime bıraktı.