Gevrek, 2014 ruhuyla geliyor 

23 Temmuz 2023 Pazar günü yapılacak olan Yeni Malatyaspor'un seçimli olağanüstü genel kuruluna aday olarak girecek olan eski başkan Adil Gevrek, 'Malatyalı inanırsa, birlikte olursa, yakalayamayacağı hiçbir başarı yoktur. 2014 yılında da söyledik ve Allah'ın izniyle yaptık. Ve tekrar Allah'ın izniyle yapacağız. Yapacağız diyorum, çünkü bunu hep beraber yapacağız. Malatya şehri olarak, Malatyalılar olarak yapacağız' dedi.

Gevrek, 2014 ruhuyla geliyor 

2022-2023 1.lig futbol sezonunda aday olmayarak, başkanlığı bırakan Adil Gevrek, geçtiğimiz günlerde 2023-2024 1.lig futbol sezonu için tekrar Yeni Malatyaspor kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı.  Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Hacı Ahmet Yaman'ın seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldıktan sonra yaşanan bu gelişme, futbol kamuoyunda heyecan yarattı. Yeni Malatyaspor Kulübü eski başkanı Adil Gevrek, adaylık süreci ve Yeni Malatyaspor'un geleceği ile ilgili projelerini, Spor44.Com'a anlattı. 

Hatalarım oldu

YenYeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durumu herkes gibi bende kabullenemiyorum’ diyen Gevrek, “Ama bu durumlara gelinmemesi için vaktinde ilgililere çok yalvardım. Ama kimse beni dinlemedi ve maalesef bu duruma gelindi. Geçmişi burada anlatmak istemiyorum. Ama o süreci  yaşayan herkes bu durumdan ders çıkartmalı. Her insan gibi benimde hatalarım oldu. Ama artık büyük bir tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. 6 Şubat depreminin mağduru olan şehrimizin güzide kulübünü  hep beraber ayağa kaldırmak için, eski başarılı günlerini yakalaması için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız. Bunun için ne gerekiyorsa hep beraber yapacağız. Ben ve ekibim, geçmişte bunu başardık. Benim inancım şudur ki; Malatyalı inanırsa, birlikte olursa, yakalayamayacağı hiçbir başarı yoktur. 2014 yılında da söyledik ve Allah'ın izniyle yaptık. Ve tekrar Allah'ın izniyle yapacağız. Yapacağız diyorum, çünkü bunu hep beraber yapacağız. Malatya şehri olarak, Malatyalılar olarak yapacağız. Adil Gevrek tek başına yapamaz. Başkan, yönetim, taraftar, medya ve futbolcular ile yapacağız. Malatya'nın kendisi de arkamızda duracak, destekleyecek. Bu başarının ayaklarını oluşturacağız. Geçmişi dile getirirsek, geleceğe zamanımız olmayacak" dedi.